Papiermolen 49
2906 RC Capelle a/d IJssel
Tel. 0654 376 958
info@de-eik-natuurlijk-leren.nl
Home
Aanbod
Trainers & Ervaring
Visie & Inspiratie
Aanpak & Werkvormen
Natuurlijk!......Leren
Contact
Locatie
Inschrijven
Quotes & Opdrachtgevers

Oppeppers

 

Oppeppers zijn korte bijeenkomsten met maximaal 24 deelnemers en duren 2 ˝ uur. Ze brengen in korte tijd nieuw elan in uw team of organisatie. Mooi te doen aan het einde van de dag. U kunt een oppepper zelf met ons samenstellen of een door ons samengestelde oppepper kiezen. Hieronder staan er een paar. Omdat het korte bijeenkomsten zijn, schrijven we er ook zo over:

 

Neppers & Peppers:  ”De communicatie energizer”.

Ontdek de kracht van tegenspreken en meespreken. Van positief formuleren en negatief formuleren. Leer wanneer je effectief bent met een van de twee. En geniet na op het werk van twee nieuwe begrippen die echt levend worden.


Code Kraken: ”Een Team energizer”.

Wat is het geheim? Wat zijn de codes? Welke sleutel heb ik nodig? Hoe Kraak ik die? Leer codes bouwen en ontrafel de geheimen van jouw team en andere teams. Je komt daarna overal binnen.
 

Stokken, Ballen & Touwen: ”Een Spel energizer”

Even geen zin in praten en toch leren? Geen theorie, maar doen? Met stokken, ballen en touwen in actie en in rust komen. Variatie maken. Wedden dat er de dag erna op het werk spelend gewerkt wordt……. Toepasbaar op elke werkvloer.


Doolhof: ”Een Rustige energizer”

In stilte samenwerken en ontspannen. Niet verdwalen of verstrikt raken, maar de weg samen maken en het doel vinden. Ontdek de kracht van het genieten van de reis en het bereiken van je doel. Van samen opbouwen, bewegen tot de reis vervolgen. Handvat voor ontwikkeling in rust.

 

De Route Planner: ”Een Krachtige energizer”

De automatische piloot kennen we, maar het is nog veel leuker als we zelf het stuur in handen nemen. Leren de bestemming kiezen en de route ernaartoe te bepalen. Kiezen wie er stuurt en wie helpt bij pech onderweg. Ontdekken welke bagage meegaat en welke ballast er thuis blijft. De routeplanner is een bijzonder instrument. Eenmaal geleerd, kan je hem altijd inzetten.

 

De Achtbaan: ”Een Commerciële energizer”

Weer energie in verkoop brengen? Plezier krijgen in Sales? Dan even geen Commercial Break, maar een Commercial Take. Op scherp gezet worden door de ragfijne nuances in het spel van koop en verkoop te kennen. De achtbaan: In hoog tempo een adembenemende weg afleggen en toch stevig in het spoor blijven.

Foto's Algemene Voorwaarden Disclaimer