Papiermolen 49
2906 RC Capelle a/d IJssel
Tel. 0654 376 958
info@de-eik-natuurlijk-leren.nl
Home
Aanbod
Trainers & Ervaring
Visie & Inspiratie
Aanpak & Werkvormen
Natuurlijk!......Leren
Contact
Locatie
Inschrijven
Quotes & Opdrachtgevers

Quotes:

"Huub heeft de unieke kwaliteit om mensen in beweging te krijgen. Hij loopt over van energie en creativiteit en zorgt ervoor dat dit niet ten koste gaat van het theoretisch fundament onder zijn trainingen en coaching. Los daarvan (niet onbelangrijk) is het altijd een uitdaging om met Huub samen te werken. Hij is enorm enthousiast en gedreven en is altijd weer in staat je te verrassen."
(Drs. Jouko van Aggelen, Managing Consultant Van Weert & Partners)

 

"Huub is een oprechte persoon. Hij is eerlijk, een uitstekend trainer en een prettige persoonlijkheid. We hebben samen een aantal workshops verzorgd en ik heb goed met hem samen kunnen werken. Ongetwijfeld zal de samenwerking in de (nabije) toekomst een vervolg Krijgen."
(Leon Collaris, Directeur Cowpunks en Directeur Nieuwslink)

 

Als trainer heeft Huub de kwaliteit te binden en te boeien. Zijn theoretische kennis weet hij prima om te zetten naar de praktijk. De combinatie van zijn plezierig mens-zijn maakt het dat deelnemers geheel betrokken worden in de training. Hij heeft gevoel voor de situatie, speelt hier op een uitstekende manier op in. Dit leidt tot een goed resultaat van de training voor deelnemer(s) en opdrachtgever. Huub heeft daarnaast coaching in zijn vingers. Hierin kan hij inspireren en mensen boeien naar beweging. Dit doet hij op een wijze die prettig, maar wel richtinggevend is.
(Barie Hartsuiker, P&O functionaris)

 

"Huub brengt diepgang in zijn trainingen. Hij is open, eerlijk en uitdagend. Geen Quick Fix, maar gaat voor duurzame verandering. Met authenticiteit en oprechte interesse voor de mens achter de functie. Volledig gecommitteerd om tot het gaatje te gaan!"
(Drs. M. Sutherland, Managing consultant, Sutherland & Partners)

We hebben als organisatie "De Eik natuurlijk leren" leren kennen als een bureau dat vooral in staat is om maatwerk te leveren. Daar hebben we behoefte aan. Standaardprogramma's kun je overal krijgen. Het meest belangrijke is echter nog dat we een organisatie (en vooral een trainer/coach zoals Huub) gevonden hebben die in staat is om op verschillende communicatieniveaus te werken, wat voor ons als SW-bedrijf erg belangrijk is.
(Mr. Y.J.M. Paulussen, Directeur Licom Talent)

 

' Ik heb bij de Eik de cursus' hoe breng ik het contract tot leven' gevolgd in 2008. Tijdens de cursus worden de verschillende facetten van contractmanagement toegelicht, afgewisseld met de 'zachte kant': gedrag van mezelf en wat laat ik zien. Gezien de kleine groep cursisten is er voldoende aandacht en tijd voor persoonlijke inbreng. Zo heb ik tips gekregen om beter te onderhandelen! Iets wat ik direct in de praktijk kon brengen op mijn werk'
(J. Gorlee, Hoofd Services Centrale systemen SNS bank)

 

In de bijlage vindt u informatie over Organisaties en getrainde onderwerpen of trajecten.

Data Trainingen

Foto's Algemene Voorwaarden Disclaimer