Papiermolen 49
2906 RC Capelle a/d IJssel
Tel. 0654 376 958
info@de-eik-natuurlijk-leren.nl
Home
Aanbod
Trainers & Ervaring
Visie & Inspiratie
Aanpak & Werkvormen
Natuurlijk!......Leren
Contact
Locatie
Inschrijven
Quotes & Opdrachtgevers

Visie & Inspiratie

"Ervaringsgericht leren".

Dat betekent nieuwe vaardigheden leren, door te doen. De focus op wat er anders kan, slimmer, leuker, plezieriger en effectiever. Het betekent dingen doen die bezielen en die plezier geven. Gemotiveerd een bijdrage leveren aan het werk en garant staan voor resultaat.

"Spel en spelen"

Dat is onze unieke manier om snel en eenvoudig nieuw gedrag te leren, vaardigheden te ontwikkelen of inzicht te krijgen. De vertaalslag naar de praktijk wordt daardoor een peuleschil. 

"Structuur"

Structuur helpt. Het is een handvat waar je altijd op terug kan vallen. Een 'natuurlijke' structuur vertaalt zich in ‘ritme’, een automatisme. Een patroon - of beproefd recept - dat houvast biedt .

"Humor"

Humor relativeert. En lachen is gezond. En het draagt bij aan een positieve sfeer. In onze trainingen wordt - mede door onze aanpak - veel gelachen.

En "Ervaring"

Wij baseren ons op ervaring, ervaring en ervaring. Kennis die we hebben opgedaan heeft betekenis gekregen in de praktijk, niet achter de theorietafel. Ook wij oefenen veel, proberen nieuwe gedachten of ideeën uit. Wij ervaren zelf wat onze deelnemers ook ervaren. Onze acties en onze interactie staan model voor datgene wat wij anderen leren.

Foto's Algemene Voorwaarden Disclaimer