Papiermolen 49
2906 RC Capelle a/d IJssel
Tel. 0654 376 958
info@de-eik-natuurlijk-leren.nl
Home
Aanbod
Trainers & Ervaring
Visie & Inspiratie
Aanpak & Werkvormen
Natuurlijk!......Leren
Contact
Locatie
Inschrijven
Quotes & Opdrachtgevers

Humor Workshops

 

We moeten met z’n  allen veel. En dat moet vooral goed. Effectief zijn, goed communiceren, authentiek zijn, perfect leiding geven, goede gesprekken voeren en vooral resultaten boeken. En dat is nog lang niet alles, maar dat terzijde.

Het lijkt allemaal zo bloedserieus, dat we vergeten dat er met een gulle lach vaak veel meer bereikt wordt. Bovendien, wat is er mis met ons dat we zoveel anders moeten doen.

Nieuw, Nieuw Nieuw!!….schreeuwt alles om ons heen. Zijn we het oude vergeten?
Goed, Goed, Goed!!.....positief zijn, Tsjakka! En gewoon fouten maken???

De balans lijkt door te slaan naar een kant, ook in ons werk. Wij zijn ook hard bezig het goed te doen en nieuwe dingen te bedenken, waardoor we vergeten dat er zoveel goede ‘oude’ zaken zijn.

Waar zouden we zijn als we zaken eens zouden laten lopen – “laisser faire” -, of als we eens gezond tegengas zouden bieden – “Tegenwerken”-. Wat is de kracht van miscommuniceren of het creëren van chaos. En maken we nog pret met elkaar?

Die tegenpolen verdienen meer aandacht, al was het maar om te helpen relativeren. Het is geen pleidooi voor recalcitrant gedrag, maar door er met een knipoog, met humor, naar te kijken blijf je met 2 voeten op de grond.

De Humorworkshops van De Eik Natuurlijk Leren, gaan over tegenpolen en tegengas. Je leert wat de kracht ervan is en er wordt veel gelachen. Het creëert het besef dat je “geen oude schoenen moet maken voor de nieuwe verkocht zijn”……!?!
Ze gaan niet over achterom kijken, het verleden kan je immers niet veranderen, maar over ervaren wat de kracht ervan is en leren die in te zetten.

Jaarlijkse organiseert De Eik Natuurlijk Leren korte workshops van een dagdeel over een van de onderwerpen uit onderstaande lijst. Door regelmatig op de site te kijken weet je welke er op de agenda staat en waar de workshop wordt gehouden en hoe je deel kan nemen.

Onderwerpen:  

  • LaisserFaire (de tegenhanger van leiding geven)
  • Tegenwerken( de tegenhanger van samenwerken

  • Vasthouden ( de tegenhanger van ontwikkelen)

  • Ruzie maken ( de Tegenhanger van conflicthantering)

  • Fouten maken ( gewoon doen, altijd leuk)

  • Miscommuniceren (de tegenhanger van effectief persoonlijk communiceren)

  • Chaotisch werken ( de tegenhanger van projectmatig werken)

 

KLIK HIER om uitgebreide informatie aan te vragen

 

Terug naar overzicht

Foto's Algemene Voorwaarden Disclaimer