Papiermolen 49
2906 RC Capelle a/d IJssel
Tel. 0654 376 958
info@de-eik-natuurlijk-leren.nl
Home
Aanbod
Trainers & Ervaring
Visie & Inspiratie
Aanpak & Werkvormen
Natuurlijk!......Leren
Contact
Locatie
Inschrijven
Quotes & Opdrachtgevers

In House & Extended Learning

De uitdaging waar veranderende organisaties voor staan is om een continue leeromgeving aan te bieden die nauw verweven is met de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden. Werken en leren dienen niet als van elkaar losstaande activiteiten te worden beschouwd, maar moeten worden gezien als activiteiten die de effectiviteit van de medewerkers vergroten.

In House, voorziet in die behoefte door haar kostenbesparende en unieke aanpak. Het biedt medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen met behulp van op maat samengestelde programma’s en individuele leermogelijkheden.

 

Extended Learning

 

Na het volgen van verschillende noodzakelijke basisopleidingen, die voor alle medewerkers van een organisatie van belang zijn, volgt meestal het traject van individuele of groepstrainingen. Veelal zijn medewerkers daardoor enkele dagen per jaar van hun werkplek. De oogst ervan voor de organisatie laat zich niet altijd even makkelijk duiden.

Extended Learning richt zich op het continue leren en ontwikkelen van medewerkers nadat zij basisopleidingen hebben doorlopen. Die continue ontwikkeling van medewerkers is geen vrijblijvende zaak; het is een aangelegenheid die iedereen binnen de – centrale of lokale -organisatie aangaat.

Extended Learning is een leercyclus, gericht op het daadwerkelijk verbeteren van het gedrag voor het optimaal uitoefenen van de functie.

 

KLIK HIER om uitgebreide informatie aan te vragen

 

Terug naar overzicht

Foto's Algemene Voorwaarden Disclaimer